11 Mayıs 2009 Pazartesi

Neeeeeeee, kaç gün olmuş öyle, aradan ayrı ayrı. Valla biz bu arada, Mayfestimizi gerçekleştirdik. Niloş geldi, de, yani böyle mi hüsrana uğratir yok bidahada olsa Niloş'a para vermek alırım cdsini paşa paşa evimde,ofisimde dinlerim hem dinlerken bi taraflarimda donmaz:)

Ertesi gün ise MFÖ vardı ayyyyy çok şahane idi, acayip şahane bu arada Mayfestte iki gün boyunca öğlen yemeği temel besin maddem Adana idi, ilk günkü kötü ikinci günkü güzeldi, kumpirim viraz çiğ kalmıştı, içtiğim frozenda ne idüğü belirsiz bir ananas smoothie frozendı, yemek konusunda başarısız, fakat aldığım bilezikler konusunda başarılı bir Mayfestti, birde Bahçelievlerde ve Atatürk Bulvarında şubesi olan bir mağaza gelmişti, buradan almadim şimdi ektstra Mayfest kazık fiyatıyla satıcak paşa paşa dükkandan alırım pazarlık yaparım.

MySis ilk gün bizde kaldı, yağmur yağdı güneş açtı klasik bir mayfest oldu, fakat mezun olunca o eski tadı vermiyormuş....

Şimdi Mayıs 24'te mezunlar eve hoşgeldin pikniği var.

Bu hafta sonu Raftinge gidiyoruz, kimse beni tutamaz kendimi tuzsuzda olsa suya atacam mayomu giyicem:)

Haziranda Ayvalık'a dalışa gidiliyor bi gun izin mi alsam, neden olmasin.... Şöyle bi yuvama gidiyim bol bol enerji toplayim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder