24 Nisan 2009 Cuma

Bir hafta daha geçti yanlız bu hafta benim için hastalıkla doluydu, pazartesi sabahı kalktığımda böyle boğazımda bir gıcıklanma, belimde bir ağrı, neyse geçer fln, ofise geldim ayyy bütün her yerim ağrıyo,neyse pazartesi öylece geçti. Salı oldu ayy kalkar kalkmaz belimin ağrısı allah dedim, neyse geldik gene ofise salıda rahat gün ayy bacaklarım eklemlerim her yerim kırılıo böyle olmayacak dedim öğleden sonra izin aldım doğru eve gittim, bide ne göreyim eve gittim ateşim olmuş 38,5lar, bir kabullenememe durumu ben nasıl hasta olurum diye, DramaQueen'e iyice nazlandım, ilaç,antibiyotik, ateş düşürücü derken sabah mis gibi ateşsiz kalktım, ofiste nispeten iyiydim, sonra doktora gittim meğersem akut faranjit olmuşum, aldığım antibiyotiğe devam birde nurofen cold flu verdi günde 3 kere alıyorum. Perşembe 23 Nisan neşe doluyor insan evde dinlendim herşey harika boğazım ağrımıyor, ateşim yok ama oda ne akşam saatlerine doğru böyle bir burun tıkanıklığı, salya sümük hapşırmalar yok artık yok artık dedim, bugün cuma şu an sol kulağım tıkalı artı sol burnum diyeceğim kaçtane burnun varki diye siz soracaksınız ama anladınız:) oda tıkalı. Bir vicks buğseptil yaptım ki çok severim mentollu, naneli herşeyi sakız, çukulata, şeker, dudak parlatıcısı, krem, ilaç, buğseptil yeterki naneli, mentollu olsun. Yanlız bir diğer konu hastayken kıyafet seçip giyinmekten nefret ediyorum, böyle zaten paçozsun ne giysen, üstünden akıcak en yakışan kıyafet hasta iken pijamadır:) Geldim, saç baş biyerde, burun çeke çeke ofiste şu satırları yazıyorum...

23 Nisan adetidir, gene şimşekler çaktı bizim orada, yağmur şöyle bir boşaldı, artı dolu yağdı. Ohh adet yerini buldu gene bugün kapalı yağsın, yarında yağsın ama biliyorumki 27 Pazartesi günü günlük güneşlik olacak.

Bu arada kaç zamandır beklediğim sadece oynayanlar için gitmek istediğim He's not Just in that to You vizyona girdi, türkçesiye Erkekler ne söyler Kadınlar ne anlar mı öyle birşey aslında ingilizcesi ile tam örtüşmeyen bir başlık olmuş fakat burada tercüman gayet iyi çevirmiş neden çünkü filmin genel konusu ilişkiler de kim ne söyler ötekisi ne anlar şeklinde, meslektaşımı tebrik ederim.

Pazartesi, yani böyle hasta olmadan önceki planım cuma akşamı Süper Kahramanla birlikte sinemaya gitmekti(ki kendiside çok hasta, hatta benden daha hastaydı artık biraz daha iyi, demeyinki Süper Kahramanlar hastalanır mı valla MySis ve bende çok şaşırdık:)) Fakat bu plan rafa kalktı, ama cumartesi günü biraz daha az salya sümük olursam ve sol kulağımda açılırsa akşam sinemaya gidicem, plan budur.

Hatta hasta olduğumdan dolayı Pinhani konserine bile gidemedim ki gerçekten çok arzu ediyordum, hem yeni albümde çıkardılar.

Şu an öğrenci olmayı istediğim anlardan birisini yaşıyorum gene, 24 Nisan ve Cuma, dolayısıyla 23 Nisan tatilinde olan herkes kendilerine şöyle perşembeden başlayan bir tatil verdiler, valla okulda ses yok, yoldan kimse geçmio terk edilmiş bir üniversite oldu, havada kapalı birazdan yollarda teksas vari çalılar uçucak.

1 yorum:

  1. Filme beni de götür :)) mükemmelmiş diye duydukhh, bi kontrol edelim :) muck!

    YanıtlaSil