23 Mart 2009 Pazartesi

long time no see:)

Birkaç gün olmuş yazmayali, bakalım kaçırdığımız günler içinde neler olmuş, Perşembe günü ahım şahım değildi normal güzel bir perşembeydi. Çarşamba günü Latin dansı dersine gittik, Cha cha ögrenmeye başladık gayet eğlenceli fakat benim bir giriş problemim olacak diye düşünmekteyim. Cuma günü Süper Kahramanda parti vaktiydi, Madame Butterfly sarhoş oldu çok şekerdi, sürekli Çapkın Kız şarkısını söyledi. Ben sorumlu sürücü olduğumdan, Madame Butterfly'ı evine bıraktım. Cumartesi Drama Queen ile birlikte Venedik'te bir Gece isimli operete gittik çok şekerdi, ilk sahne sonlarına doğru gözlerim kapandı ama ikinci yarıda çok eğlendim. Pazar anneannemlerleydim, hava yağmurluydu. Bayağı bi ıslandık biara.

Güzelim yurdumun bu kaldırım sorunları nezaman sona erecek, yani bir tekerlekli sandelye ile uyumlu yollar ne zaman yapılacak yada bakın burada rampa var diye kasım kasım kasılan yönetim acaba o 45 ile 90 derece arasında değişen eğimden hiç tekerlekli sandalye çıkartmış mıdır? Pek sanmam....

Gene bir hafta başlıyor, bu cumartesi Drama King++ geliyor, haftaya salı dönecek.

Hala sinemaya gitme isteği var içimde, sesimi duyun....

Madame Butterfly'ın doğum günü hediyesinide hallettim hatta elim değmişken Süper Kahramana ve kendimede birşeyler aldım. Sonra biri hdiye açar diğeri bakar olmasın diye.

Bakalım bu pazartesi hangi Murphy kuralları geçerli olacak?

1 yorum:

  1. dear sunshine :)
    sesini duydum, seninle sinema izdivaçı yapmak istiyorum! lakin drama king ve madame butterfly in doğum yıldönümünden mütevellit pek bir girişimde bulunamıyorum. sen o konuya bir el eyle bana uygun gün söyle! :) bir de gerekeni yap şu havalar ısınsın artık! renkli cicilerimizi dökelim, tirilleşelim. bu hafta kim ne yapsın hangi filme gitsin hangi müziği dinlesin söyleyeceğiz mi, free hafta mı ilan ediyoruz :) bir de çok önemli bir mevzuya değineceğim, rakip blog buldum bir tane, hem de tanıdık biri yapmış, inanamayacaksın! :)

    YanıtlaSil