13 Mart 2009 Cuma

yeni yine yeniden

tam Nil'in yeni albumunu dinlerken ve ofis penceremden disari bakarken neden bende yazmayim diye dusundum. Ofiste tek basima oturup, Friends'i tekrar tekrar izlemekten baska seylerinde olmasi gerektigine karar verdim. Aklimdan bir suru dusunceler akip gecmekte sanirsam bunlar ilk defa blog kullanicisi olmanin verdigi acemilikle ilgili olan seyler. Saat daha erken 9:19 a.m. Aklimda su an dusunce ise siyah ojelerimi artik cikarmalimiyim yoksa biraz daha boyle mi gezmeliyim. Bence biraz daha boyle gezmeliyim. Hadi bakalim ilk seferlik bu kadar olsun.

Bu seferlik bu kadar olan yazim gun bitimine dogru icimden gelen yogun bir istek ile tekrardan yazmaya donustu. Super Kahramanimin dedigine gore bu sene kar mevsimi yavastan kapanio gibiymis ama bu haksizlik, kim vericek simdi benim 50 centimi, bunu kim anlar simdi tabikide super kahramanim, saka bi yana ben daha dogru durust kayamadim bile, ben bir daha daga cikmadan kar sezonu kapanamaz...

Yada bir an once bu dag mevzusu kapansada ne zaman denize gidicem konusu gundemde olsa.
Bu aralar gene ofiste tek basimayim cunku Madame Butterfly'imizin cani sikkin bu aralar cok gorusemiyoruz kendisiyle.

2 yorum:

  1. benim o, hehe ben de kahramanım, incredibles gibi, super :))) bi de hepimizin birer super gücü olsun. benimki şey olsun, ışınlanma. 10u 20 gece uyanıp 10.40ta derse ışınlanayım. 20 dk yeterli yani, oyle saniye bazında bişey istemiyorum. :)) senin de adın olmalı ama. adın ne senin? :))

    YanıtlaSil
  2. Hop! Noluyo burda!? :) Bensiz bloglar falan açılamaz! açılsa da batar ben söliyim :) derhal bana da bir isim, süper güç, hayatta bir amaç, hepsini bulun! ben x-rayli gözler istiyorum. yeni hedefim kutu kutu penseye katılıp 500.000 i bulmak! Bulunca Nil'e özel dağ açacağım! ;)

    YanıtlaSil