2 Aralık 2010 Perşembe

Ben blog yazmayı bilmiyorum

Ben blog yazmayı bilmiyorum.... Bilmiyorum çünkü, yazılarımın tümünde çoğu zaman bir anlam bütünlüğü tutturamıyorum. Blogumu birçok kişi okuduğundan açık açık yazamıyorum, çünkü sonra noldu, neden şeklinde sorular alıyorum...

Aslında çok daha farklı şeyler yazmak istiyorum, sil baştan başlasam.... Mesela bloğunu takip ettiğim bir arkadaşım en başına burda yazılanları üzerinize alınmak tam bir ahmaklıktır yazmış.. Çok doğru bazen bazı yazılar birine değil genel olarak herkes için yazılır.

Hem yazdıklarım benim duygularım, söyleyemiyorum demekki yazıyorum... Herneyse ne....

Geçen gün İrem uğradı ofise ayy ne kadar özlemişim bir güzel muhabbet ettik, çokda denk düştü valla yüce kralım ofiste yoktu, bugün geliyor.

Bu aralar ofisteki evrak bölümü saçmaladı, iş yavaşlatma mı yapıyorlar nedir evraklar kayboluyor.... Haydaaaaaaaaaaa nasıl başladım ofisteki evraklara geldim işte demek istediğim bu anlam bütünlüğü yok....

Du ne diyordum, hah muhabbet ettik falan... Eskilerden konuştuk laf lafı açtı... İkimiz içinde ne kadar hayırlısı olduğundan bahsettik, hayatta hiçbirşeyin dışardan gözüktüğü gibi olmadığından bahsettik.

Dün Yelocan'la sohbet ettik, ne kadar aynıyız diye düşündük... Kafalar karışık...

Duygu'yu ne kadar özlediğimi farkettim..

Kraldan çok kralcıları düşündüm, İrem'le de konuşmuştuk, zamanında bizim sevdiğimiz şeyleri sevmemeyi fasülye sayanların, şimdi sanki kendilerinin en sevdikleriymiş gibi anlatıp, yazmalarını düşündük, İrem o kadar güzel bir söz söylediki, "zaten üzerinde eğriti duruyordu".. Daha güzel açıklanabilir mi?

Bazen kayıtsız kalmak istediğimi farkettim, bana beni ilgilendirmeyen konulardan bahsetmeyin çünkü gerçekten umrumda değil bunu da Emre söyler ne kadar doğru di mi?

Hadi şimdi öğlen yemeğine gidicem sonra devam ederim.....

1 yorum:

  1. "bana beni ilgilendirmeyen konulardan bahsetmeyin çünkü gerçekten umrumda değil" - kral emre ii diyo!!

    YanıtlaSil